Cotton Suite

C

WE Wemessage Logo Fan

Cottonsuite.nl

De eer viel ons ten deel om mee te mogen werken aan het realiseren van de langgekoesterde droom van een enthousiaste Limburgse ondernemer. Die droom? Een eigen label met hoogwaardig bed- en badtextiel dat duurzaam geproduceerd is en tegen een faire prijs verkocht wordt. Dit mooie label draagt de naam Cotton Suite. Het aandeel van Wemessage bestond uit het ontwerpen en realiseren van een overzichtelijke website met een WooCommerce webshop. Ook het ontwerp van het logo namen wij voor onze rekening.

Bekijk de website!
Cotton Suite homepage

De juiste uitstraling

Kwaliteit, luxe, eerlijk geprijsd, biologisch, duurzaam. Deze woorden speelden een grote rol in het hele proces. Ze maken namelijk een groot deel uit van waar Cotton Suite voor staat. We hebben daarom gekozen voor rustige natuurlijke kleuren om dit tot uitdrukking te brengen in de uitstraling van de website. Ook is er veel met wit gewerkt om rust en overzicht te bewaren. Onder de banners bovenaan de diverse pagina’s staan steeds vier unique selling points. Hierin komt een aantal van de bovengenoemde woorden terug. Zo komt er nog eens extra de focus op te liggen.

Cotton Suite website

We’re going international!

Cotton Suite is een Nederlandse onderneming, dus de teksten voor de website zijn uiteraard in het Nederlands geschreven. Maar er zijn internationale ambities, dus de teksten voor de website hebben we ook vertaald naar het Engels. Moet er in de toekomst een andere taal worden toegevoegd, zoals Duits of Frans? Geen probleem! Wij zijn van alle markten thuis.

Cotton Suite Engels

Een goed begin…

Na de lancering van de website en webshop blijft Wemessage Cotton Suite ondersteunen op het gebied marketing. Nu is het namelijk zaak dat ze bekendheid gaan verwerven bij het publiek. Hiervoor zetten we onder andere hun social mediakanalen in. Met behulp van social advertising genereren we doelgericht nieuwe volgers, maar ook websitebezoekers. Daarnaast bedenken en maken we berichten die we op de tijdlijn van hun LinkedIn-, Instagram- en Facebookpagina’s plaatsen. Ook zetten we retargetting in op social media. Heeft men de website van Cotton Suite bezocht? Dan komen ze hen ongetwijfeld weer tegen als ze door hun tijdlijn scrollen. Met hopelijk een aankoop als resultaat.

Tot slot spelen SEO en SEA een belangrijke rol. We blijven op maandelijkse basis SEO-content creëren en houden alles technisch up to date. Met behulp van SEA brengen we Cotton Suite ook onder de aandacht in de zoekresultaten van Google. Al deze zaken moeten ertoe leiden dat Cotton Suite binnen korte tijd uitgroeit tot een goedlopende webshop waar niemand meer omheen kan. Wij gaan er volop voor!

Cotton Suite webshop
Terug naar overzicht Dijkoraad