DJM Bedrijfsdiensten

D

WE Wemessage Logo Fan

DJM Dienstverlening.

DJM Bedrijfsdiensten is een schoonmaakbedrijf met drie vestigingen in Cuijk, Deventer en Raalte. Bij DJM Bedrijfsdiensten werken ca. 500 enthousiaste medewerkers.  De kracht van DJM Bedrijfsdiensten ligt in het feit dat zij de simpele succesformule “het nakomen van afspraken” hanteert. Korte communicatielijnen, begeleiding en investeringen in het personeel.

Kortom, de partner op het gebied van schoonmaak en glasbewassing.

Bekijk de website
Website DJM Bedrijfsdiensten Wemessage

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversies0%

Branding.

Voor DJM Bedrijfsdiensten was het tijd om een slag te slaan op het gebied van haar website, online marketing en online profileren. Hoe maak je een schoonmaakbedrijf sexy? En hoe zorg je ervoor dat men zich als werknemer wil verbinden aan DJM Bedrijfsdiensten.

Nieuwe website DJM Bedrijfsdiensten Wemessage

Werving en meer conversies.

Samen met DJM Bedrijfsdiensten hebben wij het DNA van het bedrijf bepaald. Dit DNA is vertaald naar een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en moderne website. Het platform van alle uitingen.

Facebook, LinkedIn en online marketing waren de volgende stappen. Een werkende contentstrategie en naamsbekendheid. Aan ons de taak dit te volbrengen. Een mooie uitdaging waarbij het resultaat er mag zijn.

Mobiele website DJM Bedrijfsdiensten Wemessage 2
Terug naar overzicht De Belgische Keizer