Kluin Opticiens

K

WE Wemessage Logo Fan

Kluinopticiens.com

Bij Kluin opticiens vind je voor elke specifieke behoefte de juiste bril: monturen, kinderbrillen en zonnebrillen. Daarnaast kan je er terecht voor professionele oogzorg. Zien en gezien worden, daar draait het om. Dan kan een visueel aantrekkelijke en goed werkende website natuurlijk niet ontbreken als online uithangbord.

Bekijk de website
Website Kluin Opticiens Wemessage

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversies0%

Redesign

Vooral het design van de oude website was toe aan vernieuwing. Aan onze art director de taak om de het logo, webdesign, briefpapier en de visitekaartjes van Kluin compleet op de schop te nemen. Het webdesign kreeg een lichte achtergrond en een duidelijk lettertype in de huiskleur, versterkt met mooi beeldmateriaal van nu. Het logo, briefpapier en de visitekaartjes werden in een modern jasje gestoken. Een bril dragen is geen schande, brillen zijn trendy. Dat is de uitstraling die we zochten én vonden in het nieuwe design.

Kluin Opticies Visitekaartje Wemessage

Een betere gebruikerservaring

Een goede gebruikerservaring begint met overzicht. Wie zijn we? Wat doen we? En wat is ons product of onze dienst? Om de klantreis soepel te laten verlopen op de website hebben we hier structuur in aangebracht. Een duidelijk hoofdmenu, met enkele subitems. Interactieve openingstijden, die permanent zichtbaar zijn in de header op de homepage. En rechtstreeks een afspraak inplannen via een uitschuifbare sidebar.

Nieuwe website Kluin Opticiens Wemessage
Terug naar overzicht Slimstock