RN Letselschade

R

WE Wemessage Logo Fan

Rnletselschade.nl

De leden van het Wemessage-team zijn stuk voor stuk hardwerkend, perfectionistisch en gepassioneerd, net zoals het brein achter RN Letselschade. Dat kan maar één ding betekenen: een droomcombinatie waarbij mooie dingen gecreëerd worden. En mooie dingen werden inderdaad gemaakt: een vernieuwde website met tof design en frisse teksten, een eigentijdse huisstijl en persoonlijke visitekaartjes. En het resultaat mag er wezen, al zeggen we het zelf.

Bekijk de website
Nieuwe website RN Lestelschade

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversies0%

Alles voor de cliënt

Wie letselschade heeft opgelopen, kan terecht bij RN Letselschade. Omdat cliënten behoefte hebben aan duidelijkheid en snel hulp nodig hebben, is de website strak en overzichtelijk opgezet. Met rustige kleuren en toegankelijk beeldmateriaal zorgen we ervoor dat bezoekers zonder twijfel hun weg kunnen vinden op de website. Samen hielden we diverse brainstormsessies over hoe RN Letselschade het meeste kan betekenen voor haar cliënten. Dat resulteerde in voornamelijk korte lijnen en snel contact. Cliënten kunnen in één klik telefonisch contact opnemen. Het is nu zelfs mogelijk om buiten openingstijden te chatten via WhatsApp. Zo kan iedereen in nood direct advies ontvangen.

Mobiele RN Letselschade

Een droomdesign

De nieuwe website zit vol handige links, buttons en nuttige contactformulieren, zodat cliënten meteen vinden wat ze zoeken. Het mooie van RN Letselschade is dat er gegarandeerd binnen een uur contact wordt gezocht wanneer er contactgegevens zijn achtergelaten door de cliënt. Dit is een uniek concept in de letselschadebranche. Naast het design van de website verzorgde Wemessage ook de (ver)nieuw(d)e paginateksten. In voor iedereen toegankelijke taal wordt het proces rondom een letselschadeclaim uitgelegd. Zo kunnen cliënten zich op de website dus ook inlezen voor of na het contact met RN Letselschade.

RN Letselschade Wemessage

Full-service Bazen maken het waar

Het team van Wemessage stopte niet bij een responsive website. We verzorgden ook de branding van RN Letselschade middels een flyer. Daarvan namen we ook de bedrukking op ons. Verder ontwierpen en ontwikkelden onze designer enveloppen, briefpapier en vervolgpapier in de vernieuwde huisstijl. Ook de visitekaartjes gingen niet aan onze werkzaamheden voorbij. Met hard werk en een prettige samenwerking kwamen wij tot een mooi resultaat. Wij begrijpen dat het af en toe lastig kan zijn om de touwtjes uit handen te geven, maar ook dan zorgen wij dat de puntjes op de i komen te staan!

RN Letselschade responsive website
Terug naar overzicht Vigilat