Klantvraag

ETB Solutions

Nog geen drie jaar actief, desalniettemin razendsnel groeiende: ETB Solutions mag trots zijn. Het bedrijf haalt meer en meer offertes binnen en verzekert haar klanten met diverse oplossingen van veilig(e), efficiënt(e) en milieubewust(e) transport en warehousing.

Groei gaat echter altijd gepaard met enkele must haves. Zo horen professionele bedrijven ook professionaliteit uit te stralen. Dat kan op veel manieren, maar een website is en blijft een van je belangrijkste visitekaartjes. Wemessage en ETB Solutions waren het daarover eens, hetgeen uitmondde in een mooie samenwerking. Wij zetten onlangs een gloednieuwe website voor het tranportbedrijf op poten en zullen haar verder helpen groeien door middel van online marketing.

Opdrachtgever ETB Solutions
Diensten Design & development
Remarketing
Search Engine Advertising
SEO Marketing
Website Bekijk de website
Onze oplossing

Slimme lay-out

De nieuwe website dient als fundament voor het binnenhalen van nog meer conversie. Al op de homepage word je adequaat meegezogen in de diensten en oplossingen van ETB. Bezoekers worden op geraffineerde wijze naar contactformulieren of offerteaanvragen geleid.

De wereld van transport draait dag en nacht door. Zo ook de website van ETB. Toepasselijk voor deze branche – en bijdragend aan de gebruiksvriendelijkheid – is daarom de ingebouwde dag/nacht-modus. Schakel je de nachtmodus aan, dan verandert de complete kleurstelling van de website. De nieuwe kleuren zijn prettiger voor je ogen in een donkere omgeving.

Etb Case Mockup 1
Side Mockups 3
Landkaart

Gave features

Enig idee hoelang het duurt om een lading via ETB Solutions naar Frankrijk, Roemenië of Noord-Macedonië te vervoeren? Met de nieuwe website van ETB Solutions wel. Klik op het land, bekijk de doorlooptijden en vraag een offerte aan. Het is slechts een van de vele features die de aandacht van de bezoeker vasthoudt en hem de weg door de website wijst.

Bezoek etb-solutions.com Arrow right
SEO, SEA en remarketing

Online marketing

Nu de website live staat, gaan we aan de slag met leadgeneratie. Doelgerichte SEA-campagnes, treffende remarketing en een contentstrategie die de website in zoekmachines omhoog moet duwen… samen moeten ze ervoor zorgen dat deze uitgekiende website in grote getalen wordt bezocht. En met ons team aan specialisten hebben we daar al het vertrouwen in!

Etb Case Mockup
Onze Messengers

Zij weten alles over deze case.

Wemessage Serkan

Serkan

Managing Director

Wemessage Engin

Engin

UX/UI Designer

Wemessage Danny

Danny

Head of Marketing

Wemessage Jelmar

Jelmar

Front-end Developer

Wemessage Daan

Daan

Digital Specialist