Ping pong Danny

5 november 2018

WE Wemessage Logo Blog

Cijfertjes, statistieken, doelen behalen en daarmee uiteindelijk meer leads genereren. Onze nieuwe wise guy bij Wemessage heeft het allemaal in de vingers. Geen yin en yang, maar ping en pong. Danny, vers van de opleiding Commerciële Economie, ziet het namelijk als een spel om als Junior Online Marketeer de hoogste score te behalen voor klanten. Game on!

We call it pong

Creatief en analytisch: een combinatie die je niet vaak ziet, maar die Danny wel ambieert. Hij is 23 jaar en in juli dit jaar afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie op Hogeschool Windesheim in Zwolle. Zwolle is ook de stad waarin hij is geboren, getogen en nog steeds woont. Zijn strategie? KPI’s halen en klanten laten zien dat het werkt. You can call it magic, we call it pong 🏓

“De praktijkervaring ga ik nu opdoen, maar alle kennis neem ik vers van de opleiding mee. Ik ben nog niet gevormd, maar heb al wel de juiste vaardigheden in huis.”

Wat Danny bij Wemessage gaat doen?

USP’s in kaart brengen voor bedrijven, marketingstrategieën uitdenken, SEA-campagnes opzetten; o.a. in Google AdWords en in de social statistieken duiken. ‘Wat gaat Danny niet doen?’, kan je misschien beter vragen. Een aanvulling voor ons marketingteam, dat dit jaar een flinke groeispurt maakte door de enorme vraag op de markt. Samen met Online Marketeer Marlouk nieuw bij Wemessage, waarbij ‘nieuw’  meteen staat voor een frisse blik en nieuwe inzichten.

“Wat ik na een paar dagen al merk, is dat iedereen elkaar zo goed aanvult hier. We zijn allemaal de expert binnen ons vakgebied. En geeft de één een voorzetje, dan kopt de ander de bal in. Allemaal verschillende types, maar samen een topteam. Ik heb er zin in!”

De beurt is nu aan Danny op te serveren. Ready? Set. Go!

Contact

Weten wat Danny en Wemessage voor jou kunnen betekenen? Meer leads kan genereren? Of sparren over social strategie? Neem contact op. De koffie staat al klaar ☕

Terug naar overzicht Nieuwe website